Mor un motorista de Manlleu en xocar frontalment amb un turisme a Gurb

El conductor del cotxe ha estat traslladat a l'Hospital de Vic amb ferides de poca gravetat

Punt quilomètric 4,5 de la B-522, on s'ha produït l'accident. / GM

ACN Barcelona .- Un motorista ha mort aquest diumenge a primera hora de la tarda en un xoc frontal amb un turisme a Gurb (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre s’ha produït per causes que s’investiguen poc abans de les tres de la tarda a la B-522, a l’altura del quilòmetre 4,2. Com a conseqüència de l’accident, la moto s’ha incendiat i el conductor i únic ocupant, de 35 anys i veí de Manlleu, ha mort. Pel que fa al conductor del cotxe, ha estat traslladat a l’hospital de Vic en estat menys greu. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera continuava totalment tallada a les cinc de la tarda.

Port de Tarragona