Fuig a tota velocitat d’un control de Mossos a La Pineda sense carnet i drogat

La Policia catalana el va detenir pels delictes de conducció temerària, no tenir carnet i conduir sota els efectes dels estupefaents

Els Mossos de Trànsit han detingut un jove de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Rubí, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes de les drogues i conduir sense haver obtingut mai el carnet. Els fets van tenir lloc ahir diumenge a la matinada en el marc d’un control preventiu a la carretera TV-3148 a la Pineda (Tarragona). Els agents van fer parar un vehicle a la zona de control i quan el mosso es dirigia cap a la zona del conductor per informar-lo que havia de fer la prova d’alcoholèmia, aquest va accelerar i va fugir sortint a la carretera C-31 en direcció a Tarragona.

Ràpidament, una patrulla va sortir darrera seu per intentar aturar-lo. En la seva fugida a gran velocitat, el conductor escàpol va posar en risc la resta d’usuaris i, fins i tot, va estar a punt de bolcar quan va fer un gir brusc per entrar a la TV-3146 en sentit la Pineda. Finalment, els mossos van aconseguir que el conductor aturés el cotxe a la TV-3146 a la Pineda.

Segons les gestions policials, el conductor del turisme mai havia tingut permís de conduir. A més, davant la forta olor a marihuana que desprenia l’individu, els mossos li van fer la prova d’alcohol i drogues i va donar positiu en cànnabis.

En l’escorcoll, els mossos li van localitzar dues cigarretes amb marihuana per la qual cosa també van denunciar-lo per tinença de substàncies estupefaents.

El detingut, qui ja havia estat investigat per dos delictes de conducció sense haver obtingut el permís i conducció temerària, ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Port de Tarragona