Localitzats els cadàvers dels dos desapareguts a l’embassament de Mequinensa després d’un xoc de llanxes de pesca

Tres dies després de caure a l’aigua del pantà de Mequinensa, a Saragossa, els equips de rescat han localitzat els cossos sense vida dels dos ocupants d’una de les llanxes que van xocar divendres passat quan tornaven de pescar. Els submarinistes de la Guàrdia Civil van localitzar un dels cadàvers a dos quarts de sis de la tarda. Mitja hora després es va localitzar al segon de les víctimes. Es tracta de dos homes de nacionalitat alemanya, C.J.W.B., de 54 anys, i J.E.H., de 55 que feien turisme a la zona gaudint de la pesca quan va ocórrer el succés.

Pel que sembla, els dos morts van caure a l’aigua inconscients a conseqüència de la violència del xoc. La barca en què navegaven va continuar donant voltes al voltant del punt de la col·lisió impedint que poguessin ser socorreguts amb rapidesa.

Busquen al pantà de Mequinensa a dos turistes alemanys que han desaparegut després del xoc de dues llanxes

 

Port de Tarragona