Mor un veí d’Alcoletge en sortir-sen de la via amb una motocicleta, al terme d’Àger

Ja són 69 les persones que han mort en accidents a la xarxa viària interurbana aquest any

Un motorista va morir diumenge a la tarda en una sortida de via al quilòmetre 193 de la C-12 a Àger, a la comarca de La Noguera, a Lleida, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 17.52 hores. S.LL.S. va resultar ferit molt greu i va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Aquest matí, però, s’ha comunicat al seva mort. Tenia 55 anys i era veí d’Alcoletge. Es van activar tres patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers i l’helicòpter i una ambulància del SEM. La carretera es va tallar momentàniament quan va aterrar l’helicòpter per evacuar el ferit. Ja són 69 les persones que han mort en accidents a la xarxa viària interurbana aquest any.

Port de Tarragona