Un veí de Biosca mor en un xoc frontal entre una furgoneta i un tractor a Guissona

A. C. T., veí de Biosca (Segarra) de 51 anys, és el conductor que ha mort aquest dilluns en un xoc frontal entre la furgoneta que duia i un tractor a Guissona (Segarra). Els fets han tingut lloc poc després de les dues del migdia al quilòmetre 22 de la carretera C-451. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre quan faltaven tres minuts per a un quart de tres. La policia catalana investiga les causes de l’accident. Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
Pel que fa a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat a la circulació en els dos sentits de la marxa mentre han durat les tasques dels serveis d’emergència. S’ha reobert cap a les sis de la tarda.
Port de Tarragona