Retencions a primera hora del matí a Tarragona per l’incendi d’un vehicle a l’autopista AP-7

Así quedó el vehículo incendiado en Guàrdia d'Ares. / Bombers

Un vehicle s’ha incendiat de matinada a l’AP-7 entre Tarragona i Altafulla, el que ha provocat el tall provisional de la via sobre dos quarts d’aquesta matinada. La retenció inicial ha arribat a superar el quilòmetre mentre els Bombers de la Generalitat s’extingien el foc, el que ha provocat que una hora després de l’inici del succés encara romanguessin dos carrils tallats. El succés ha tingut lloc al punt quilomètric 246 i a dos quarts del matí ja es circulava per dos carrils.

Els Bombers de la Generalitat també van haver de extingir hores abans un incendi en un vehicle en Guàrdia d’Ares, a Valls d’Aguilar. El foc es va propagar del vehicle a la vegetació que l’envoltava. No es van registrar ferits en el succés, informa Bombers.

Port de Tarragona