Confinada una escola d’Abrera per un possible episodi de toxicitat en una empresa de neteja propera al centre

Protecció Civil recomana no aproximar-se a la zona i diu que la mesura s'ha pres preventivament seguint els protocols

CEIP Francesc Platon, en Abrera. / GM

Un possible episodi de toxicitat en una empresa de neteja de cisternes de productes químics d’Abrera ha oblidat a confinar l’escola Platon d’aquest municipi del Baix Llobregat que es troba en una zona propera, segons informa Protecció Civil, que recomana no apropar-se a la zona. El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) està en contacte amb l’escola i l’Ajuntament d’Abrera. Protecció Civil informa que el confinament s’ha fet com a mesura preventiva seguint els protocols establerts en aquests casos. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat a la zona.

Port de Tarragona