Desallotgen l’estació de metro de Diagonal de Barcelona per un incendi en un pou de ventilació

El foc, ja extingit, ha provocat fum en les instal·lacions de la línia 5 i s'ha propagat pels túnels a Verdaguer i Sagrada Família

Una de les sortides de l'estació de Metro Diagonal al Passeig de Gràcia. / GM

ACN Barcelona .- L’estació de metro de Diagonal s’ha desallotjat aquest divendres per presència de fum provocat per un incendi en un pou de ventilació situat al carrer entre Verdaguer i Diagonal, on s’hi han acumulat fulles. No hi ha ferits, segons han informat els Bombers de Barcelona, que han actuat amb sis dotacions. L’incident ha començat cap a les 18 hores. Després d’extingir el foc, s’han fet tasques de ventilació. El servei de la línia 5 ha quedat interromput entre Hospital Clínic i Sagrada Família. Un cop restablert, a les 18.48 hores, els trens no s’han aturat en algunes estacions properes, ja que el fum s’ha anat propagant pels túnels, han explicat a l’ACN fonts de TMB.

Els trens no s’han aturat a l’estació de Verdaguer, tant de la línia 5 com de la 4, i posteriorment tampoc ho han fet a Sagrada Família de la línia 5. La situació s’ha normalitzat completament a les 19.37 hores. S’han fet desviaments de trànsit perquè els bombers poguessin treballar. Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat en estat de prealerta per aquesta incidència.

Port de Tarragona