Deixen llibertat provisional amb càrrecs el presumpte homicida de la dependenta d’una sabateria de Sabadell el 2007

Ana María Milà, de 41 anys, va aparèixer apunyalada a la rebotiga de l'establiment al març de 2007

Archivo / Arxiu

La titular de jutjat d’instrucció número 5 de Sabadell ha acordat la llibertat provisional per al detingut com a presumpte autor de l’homicidi d’una empleada d’una sabateria en 2007. Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 68 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell, com a presumpte autor de la mort de la dependenta, delicte comès fa dotze anys, informa la policia catalana. Es retirarà el passaport de l’arrestat, se li prohibirà la sortida del territori i haurà de comparèixer setmanalment al jutjat. Per la seva banda, el ministeri fiscal no ha demanat el seu ingrés a la presó, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Els fets es remunten a última hora de la tarda del 28 de febrer del 2007 quan els Mossos van tenir coneixement de la mort violenta d’Ana Maria Milà, de 41 anys, treballadora de la sabateria. Uns clients van localitzar la dona morta a l’interior de la botiga just abans de l’hora de tancament. Diverses dotacions policials es van desplaçar al lloc dels fets on van localitzar el cadàver, que presentava ferides d’arma blanca.

La Unitat Central d’Homicidis i Agressions Sexuals de la DIC va iniciar una investigació que va permetre identificar l’autor de l’agressió, un home de 68 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sabadell. Dimecres passat, 5 de juny, es va establir un operatiu policial que va permetre detenir l’autor de l’homicidi, que ha estat posat a disposició judicial.

Port de Tarragona