Extingits dos incendis de matinada en sengles naus industrials a Constantí i Castelló i Farfanya

Imatge de com va quedar la nau de pa de Castelló de Farfanya.

Efectius dels Bombers de la Generalitat han realitzat dues actuacions durant aquesta matinada en sengles instal·lacions industrials en polígons de Constantí i Castelló de Farfanya, a la comarca de la Noguera. El primer dels successos s’ha originat al carrer Belgica del Polígon Industrial de Constantí a dos quarts de cinc de la matinada. L’incendi ha afectat llana de roca a l’interior d’una nau de 2.000 metres quadrats sense que s’hagin registrat danys personals. Van participar en l’extinció sis dotacions Bombers.

El segon dels successos es va produir en una nau de fabricació de pa que ha cremat completament a Castelló de Farfanya, a la Noguera. Els Bombers van intensificar les tasques de extinció per evitar que es propagués a cases properes. No es van registrar afectacions personals.

Port de Tarragona