FLASH: Mor Chicho Ibáñez Serrador, un geni de la televisió i del gènere de terror

Chicho Ibáñez Serrador, el nom oficial és Narcís Ibáñez, ha mort avui a Madrid als 83 anys, ha informat la seva família. Chicho va ser el creador de programes d’èxit com «Un, dos tres, respongui una altra vegada», pel·lícules com «Qui pot matar un nen» o «La Residència». També va dur a terme obres de teatre, amb la seva mare. El seu pare era el dramaturg Narcís Ibáñez Menta. Va néixer a Montevideo, Uruguai, el 1935 i es va traslladar a Espanya el 1947.

Ibáñez Serrador patia una malaltia degenerativa i va ser ingressat en un hospital madrileny a conseqüència d’una infecció. El passat 4 de juny la Acadèmia de Cinema Catalana va celebrar un homenatge en reconeixement al seu treball al qual no va poder assistir a causa del seu delicat estat de salut. Va rebre el Goya d’Honor de l’Acadèmia de Cinema en reconeixement a la seva faceta de cineasta per haver popularitzat el cinema de terror i fantàstic a Espanya

Port de Tarragona