FLASH: Vint hospitalitzats per problemes respiratoris en un McDonald ‘s de Suècia per una estranya fuita de gas

Una vintena de persones van ser traslladades ahir a la nit un centre hospitalari de Jönköping, a Suècia, amb problemes respiratoris després d’una suposada fuita de gas l’origen no va ser detectat en un McDonald ‘s, publica el rotatiu Aftonbladet. Les intoxicacions respiratòries no revesteixen gravetat, segons han informat els serveis d’emergència. Els investigadors tendeixen a pensar que la fuita podria provenir d’una màquina de refrescs que podria haver emès diòxid de carboni. El succés es va originar minuts després de mitjanit i al lloc van acudir 20 unitats de bombers, 11 ambulàncies i 6 patrulles policials, que van atendre l’emergència.

Sobre les dues de la matinada es va obrir parcialment l’establiment, encara que la zona va quedar acordonada com a previsió, tot i que la policia no fa servir cap hipòtesi sobre un atac o un acte delictiu.

Port de Tarragona