Mata a la parella de la seva mare, a la qual fereix de gravetat a Bilbao

La Policia autonòmica basca ha detingut un home de 33 anys per haver causat la mort a punyalades el company sentimental de la seva mare, a la qual ha causat ferides de gravetat amb una arma blanca, informa l’Ertzaintza. El succés ha tingut lloc a les quatre de la matinada al domicili de les víctimes, a la població de Galdakao, propera a Bilbao. Un facultatiu de la dotació sanitària desplaçada seguidament al lloc ha certificat la mort de l’home, de 51 anys, com a conseqüència de les lesions sofertes i la dona ha estat evacuada en estat greu a l’hospital de Galdakao.

Pel que sembla, es va produir una discussió entre el detingut i la víctima mortal, en què hauria intervingut la mare de l’agressor, que també va patir ferides d’aquest. L’arrestat ha estat traslladat després a dependències policials per tal de realitzar els pertinents tràmits abans de ser posat a disposició judicial. La investigació continua oberta per aclarir les circumstàncies del delicte, informa el cos policial.

Port de Tarragona