Tres rescatadors voluntaris moren en bolcar l’embarcació on navegaven entre la tempesta «Miguel» a França

Han mort tres dels set rescatadors voluntaris de la Societat Nacional de Salvamenbto al Mar (SNSM) que navegaven en un vaixell de rescat que es dirigia a socórrer un pesquer enmig de la tempesta «Miguel» a Les Sables d’Olone, a França . L’embarcació del pescador ja havia bolcat a mitja milla de la costa i es desconeix la sort que va córrer l’únic ocupant. Les onades arribaven als sis metres durant una borrasca que castigava la costa i tothom es pregunta com un mariner veterà va decidir sortir del port en unes condicions tan pèssimes. En el seu búsqueda participaven helicòpters, però les condicions de visibilitat eren complicades. Els tres socorristes morts eren mariners experimentats, però les condicions meteorològiques, amb ràfegues de vent de més de 120 km / hora i onades intractables va portar a la seva embarcació a encallar entre les roques. Quatre dels rescatadors van poder arribar a la costa nedant, però els altres tres van morir sota el casc.

Port de Tarragona