Una persona mor en un incendi en un domicili de Vilanova i la Geltrú

Mossos d'Esquadra i Policía Local de Vilanova i la Geltrú davant la porta de l'edifici afectat. / Pol Solà

Una persona ha mort aquest dissabte al migdia en l’incendi d’un pis a Vilanova i la Geltrú. Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de diversos parcs de la zona s’han desplaçat a la zona per apagar el foc, que ha afectat la pràctica totalitat de l’habitatge, el 90%. Per ara, els Bombers desconeixen les causes de l’incendi. L’avís del foc s’ha rebut a les 13.07 hores i s’ha pogut apagar molt ràpidament. La víctima mortal s’ha localitzat en una de les habitacions de l’habitatge que donava a la terrassa, que és on s’hauria originat l’incendi. Per ara, encara no se l’ha identificat. Al domicili no hi havia més persones.

El foc ha afectat el cinquè pis d’un bloc amb quatre habitatges per planta i cinc plantes a l’avinguda de Cubelles. Els Bombers han explicat que com que l’incendi s’ha produït a l’última planta de l’edifici i les finestres estaven obertes, el fum i l’escalfor no han afectat ni l’escala ni l’estructura de l’edifici, que no ha hagut de ser desallotjat. De fet, des de l’exterior s’aprecia clarament la paret i el sostre de la terrassa ennegrits pel fum.

Port de Tarragona