Un helicòpter amb base a Reus s’uneix a la recerca d’una passatgera que ha caigut d’un creuer a Mallorca

Un helicòpter de Salvament Marítim amb base a Reus participa en la recerca d’una passatgera del creuer Norwegian Epic que hauria caigut al mar quan el vaixell es trobava a unes 40 milles de la costa de Mallorca. També participen en la recerca un avió del Servei Aeri de Rescat de l’Exèrcit de l’aire, un helicòpter Helimer 220 amb base a Palma i l’embarcació de intervencio ràpida de Salvament Marítim Aldebaran, amb base a Ciutadella i també participa el propi creuer, que s’ha desviat seva trajectòria per participar en la recerca.

Es dóna la circumstància que mentre es participava en aquesta operació s’ha rebut una trucada d’emergència d’un veler, a unes 62 milles de la costa, els tripulants han estat rescatats per l’helicòpter Helimer 220, que els ha traslladat sans i estalvis a terra .

Port de Tarragona