Una nena ferida greu i 27 atesos per diferents lesions en una atracció de fira en un poble de Sevilla

Emergencias Sevilla

Una nena de 13 anys ha resultat amb ferides de gravetat i 27 persones van patir lesions de diferent consideració -9 d’ells atesos a l’hospital- en un accident ocorregut en una atracció de fira de la localitat sevillana de la Rinconada. El succés es va originar a la 1.50 h. de la nit de dissabte durant la fira de Sant Josep quan el telèfon d’emergències va començar a rebre trucades demanant assistència sanitària pel que sembla pel mal funcionament d’una atracció que havia perdut el control. La majoria dels ferits són menors d’edat i la nena de 13 anys que es troba greu va patir un traumatisme cranioencefàlic.

L’emergència va ser atesa tant per efectius de l’Empresa Pública d’Emergències sanitàries (EPES), com Guàrdia Civil, Bombers de la Diputació de Sevilla, Policia Local i Guàrdia Civil.

Port de Tarragona