FLASH: El pilot d’un helicòpter mor a l’estavellar-se contra un gratacel de Manhattan, a Nova York

Imatge presa per un testimoni de la Setena Avinguda moments després de l'accident.

El pilot d’un helicòpter ha mort a l’estavellar-se contra la terrassa d’un gratacels de la Setena Avinguda de Nova York. L’aparell realitzava un aterratge forçós prop de Times Square, van informar els bombers de la ciutat. El Departament de Policia de Nova York va informar que el succés va tenir lloc a les 13:43 hores a l’altura del número 787 de la setena avinguda, amb el carrer 51, provocant un incendi al terrat que ja ha estat extingit, encara que es va poder apreciar una important columna de fum.

Els equips d’emergència, amb una dotació d’un centenar de bombers, segueixen treballant a la zona a causa de que s’ha produït una fuita de combustible de l’aparell. L’incident es va produir en una jornada caracteritzada per l’abundant pluja a la ciutat. Fins al moment es desconeixen les causes que van portar el pilot a fer un aterratge d’emergència.

Nombroses unitats de Bombers i Policia van acudir al lloc del succés acordonant la zona i demanant als vianants que evitessin el lloc del sinistre mentre treballaven els equips d’emergència. El governador de Nova York, Andrew Cuomo, ha afirmat en declaracions als mitjans de comunicació que no hi ha res que porti a pensar que el xoc de l’helicòpter al terrat d’un edifici a Manhattan sigui un atemptat terrorista.

Port de Tarragona