La Policia Nacional deté a Terrassa a un fugat de la justícia argentina acusat d’agredir sexualment la seva filla de sis anys

L'arrestat, a la recerca i captura per un delicte d'agressió continuada a la menor, ha estat amagat durant un any

La Policia Nacional han detingut a Terrassa a un fugat de la justícia argentina que, presumptament, va agredir sexualment la seva filla de sis anys. L’arrestat, de 44 anys d’edat i origen argentí, tenia en vigor una ordre internacional de detenció per a extradició dictada per les autoritats d’aquest país.

Els fets pels quals era buscat van succeir en el mes de febrer de l’any passat a la localitat argentina de Còrdova. Presumptament, el detingut va cometre una agressió sexual sobre la seva filla de sis anys el que la va ocasionar també un greu dany a la seva salut mental.

Després de diverses gestions, els agents especialitzats en la localització de fugitius van tenir coneixement de la seva presència a Terrassa (Barcelona) on estava amagat després de fugir del seu país d’origen. Fa pocs dies era detingut i posat a disposició del Jutjat Central d’Instrucció nº 4 en funcions de Guàrdia de l’Audiència Nacional.

 

Port de Tarragona