Mata una dona i fereix dues més amb una escopeta en una disputa familiar a Aranjuez que ha requerit la participació d’antiavalots

L'home s'ha atrinxerat a l'habitatge durant hores armat amb l'arma

Gravació d'un veí del moment en que introdueixen al cotxe patrulla a l'agressor.

Una dona de 35 anys ha mort com a conseqüència d’un tret d’escopeta que li ha impactat al pit i dues dones han resultat ferides en el que sembla uan disputa familiar ocorreguda a Aranjuez aquesta nit. L’agressor ha estat detingut per la Policia Nacional després de romandre atrinxerat a l’interior d’un pis. Diverses trucades al 112 han advertit sobre les deu d’aquesta nit passada que se sentien trets en un bloc de pisos del carrer Victòria Khami d’Aranjuez.

Els serveis sanitaris no han pogut salvar la vida de la ferida crítica, que ha mort sense que les tasques de reanimació donessin el seu fruit. Una de les dues lesionades presentava una ferida en una cama i ha estat traslladada a un centre sanitari ingressant en estat greu. La tercera dona víctima dels trets ha acudit pel seu propi peu fins a l’hospital d’Aranjuez.

El detingut té 38 anys i ha reptat la Policia durant hores fent-se fort al pis. Efectius de la UIP Unitat d’Intervenció Policial han ajudat en la intervenció, al costat de la Policia Local d’Aranjuez.

Port de Tarragona