Un home de 37 anys mor en precipitar-se al buit durant l’incendi del seu pis a Santa Coloma de Gramenet

Imatge facilitada per Bombers on es pot veure la finestra del pis afectat.

Un home de 37 anys ha mort com a conseqüència de les ferides que ha patit després de precipitar-se al vuit durant l’incendi del seu pis de Santa Coloma de Gramenet aquesta matinada, informa Bombers de la Generalitat. El succés s’ha registrat a la una de la matinada al número 105 del carrer Font de l’Alzina. El foc ha cremat totalment una habitació i el passadís del pis ubicat a l’entresol tercera de l’edifici.

Arran de l’incendi, un home de 37 anys s’ha precipitat des del pis afectat, resultant ferit molt greu. Aquest ha estat atès i traslladat amb ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat crític a l’hospital de Germans Trias i Pujol de Badalona (can Ruti) on finalment ha mort.

En l’extinció han treballat quatre dotacions dels Bombers que han donat l’incendi per controlat a les 01.24 hores. També s’hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra els quals s’han fet càrrec de la investigació dels fets.

 

 

Port de Tarragona