FLASH: Troben una dona embarassada degollada al seu domicili de la població valenciana de Xàtiva

Comissaria on va presentar denúncia el marit de la víctima minuts abans de trobar la dona morta.

Una dona d’uns 30 anys i de nacionalitat romanesa ha estat trobada sense vida a l’interior del seu domicili a Xàtiva, València. El seu marit havia presentat prèviament una denúncia de desaparició davant la Policia Local d’aquesta localitat. La víctima presentava signes d’haver estat degollada i es trobava nua sobre el llit. La trucada d’emergència s’ha rebut minuts després de les quatre de la tarda. De moment no s’ha procedit a cap detenció, ja que els investigadors no han apreciat elements que puguin fer sospitar del familiar que ha acudit a presentar la denúncia de desaparició. No es té constància en els arxius policials que existissin antecedents de maltractaments en la parella.

Port de Tarragona