Un conductor drogat i begut envaeix el sentit contrari i mata un motorista a Sant Pere de Ribes

Un motorista ha mort aquesta matinada en xocar amb un cotxe que ha envaït el seu carril en sentit contrari a la B-2111 a Sant Pere de Ribes (Garraf), al quilòmetre 9,3, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El conductor del turisme ha donat positiu en alcohol i drogues i ha estat detingut per un delicte contra la seguretat el trànsit. Tant ell com l’altre ocupant del vehicle han resultat il·lesos. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident a les 5.37 hores i s’han activat cinc patrulles, a més de dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima ja són 71 les persones que han mort en accident a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any. La carretera està tallada en els dos sentits de la marxa.

Port de Tarragona