VIDEO: Un caixer del metro de Londres «es torna boig» i escup bitllets de 20 lliures sense control

Un caixer automàtic ubicat a l’estació de metro de Bond Street «s’ha tornat boig» i ha començat a llançar bitllets de 20 lliures davant la mirada sorpresa dels viatgers. Un vigilant de seguretat ha corregut per evitar que els diners que llançava de forma ininterrompuda anés a butxaques que res tenien a veure ni amb el caixer ni amb el banc. El problema es va originar quan algú va teclejar de manera errònia una suma molt elevada de diners que el caixer no va saber processar degudament. El client que utilitzava el caixer va arribar a col·locar la motxilla sota la boca del caixer generós i va arribar fins i tot a «escombrar» amb els peus els bitllets perquè no es dispersessin per les instal·lacions del metro.

Port de Tarragona