Els Mossos intercepten dos homes i una dona quan marxaven de l’Espluga de Francolí després de robar dins del vehicle d’una empresa

Els Mossos d’Esquadra de Montblanc han detingut dos homes i una dona, de 29, 30 i 24 anys respectivament, ells de nacionalitat marroquina i ella espanyola, com a presumptes autors del delicte de robatori amb força a interior de vehicle, informa la Policia catalana. Minuts després de la una de la tarda, els Mossos d’Esquadra van rebre avís que hi havia un vehicle sospitós circulant per la població de l’Espluga de Francolí. Acte seguit, una patrulla va localitzar el cotxe a la carretera N-240 on va identificar tres dels ocupants, dos homes i una dona.

En l’escorcoll del vehicle els mossos van localitzar diverses eines que, segons les primeres gestions, podrien estar relacionades amb algun robatori. Es tractava d’un compressor d’aire, dos tubs de polièster, una caixa petita d’eines, tres bombins amb les claus corresponents, una clau, diverses estenalles i una serra.

Acte seguit, els agents van fer comprovacions amb l’establiment que figurava en la retolació del compressor d’aire i el responsable va manifestar-los que un dels seus vehicle havia patit un robatori feia poques hores. Per tot això, els agents van detenir els tres ocupants per un robatori amb força a interior de vehicle a l’Espluga de Francolí.

Els Mossos d’Esquadra continuen fent gestions per tal d’esbrinar la procedència dels d’objectes intervinguts. A un dels detinguts també li constava una ordre de recerca i detenció dictada pel Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Tarragona per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els dos detinguts, que acumulen nou i set antecedents policials respectivament, van passar aquest dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La detinguda, amb tres antecedents policials, va declarar en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida

Port de Tarragona