FLASH: Mor un home a Salt minuts després de ser detingut per amenaçar una dona amb una destral

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població de Salt, que va morir minuts després de ser detingut per agents d’aquest cos per amenaçar una dona amb una destral. Els fets van passar ahir prop de les deu de la nit, quan els veïns d’un immoble van alertar al telèfon d’emergències 112, ja que una dona estava sent amenaçadadins d’un dels pisos.

Quan els mossos i la Policia Local de Salt van arribar fins a l’adreça indicada van localitzar el presumpte autor de les amenaces a l’immoble indicat visiblement alterat. Els agents el van detenir per un delicte d’amenaces i per un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat. El Sistema d’Emergències Mèdiques el va atendre immediatament donat el seu estat d’alteració i van alertar que el pacient tenia manca d’oxigen en sang. Immediatament se li van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar, però finalment va entrar en aturada cardíaca i va morir.

Els investigadors resten a l’espera de l’autòpsia que s’ha de practicar avui.

Port de Tarragona