Pugen a 12 els detinguts després de la segona tanda d’actuacions policials contra l’heroïna als barris de Verdum i Roquetes de Barcelona

Aquest dijous s'han inspeccionat 6 locals més, s'han fet 52 identificacions i s'han comissat estupefaents, armes i diners

ACN Barcelona .- El dispositiu contra la distribució d’heroïna que Guàrdia Urbana de Barcelona i Mossos d’Esquadra van iniciar ahir als barris de Verdum i Roquetes ha comportat aquest dijous un altre detingut, de tal manera que la xifra global puja a 12. Avui s’han inspeccionat sis locals i espais públics dels dos barris, on els cossos policials sospitaven que es contribuïa al tràfic i consum de drogues. A banda del nou detingut, Guàrdia Urbana i Mossos han fet 52 identificacions i han comissat estupefaents, armes prohibides i diners fraccionats. També s’han interposat una denúncia per defraudació de fluid elèctric i quatre denúncies d’administratives.
Cal recordar que, segons la policia, els investigats distribuïen heroïna des de domicilis dels barris de Verdum i Roquetes, al districte de Nou Barris. Ahir ja es van intervenir diferents quantitats d’aquesta i altres substàncies estupefaents, així com eines per a la seva manipulació, diners i un llistat de control de les vendes. La policia també va fer entrades als municipis de Cerdanyola del Vallès, Sant Adrià de Besòs i l’Hospitalet de Llobregat.

Onze detinguts al dispositiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos contra les drogues a Nou Barris

Port de Tarragona