Detenen un «camell» que repartia la droga en patinet, a Barcelona

Un agent compta els diners incautats al narcotraficant.

Agents dels Mossos  han detingut un home i una dona per la seva presumpte relació amb el tràfic de drogues. L’home, de 26 anys i nacionalitat brasilera, utilitzava un patinet per moure’s per Barcelona i transportar la droga que després distribuïa des del pis desmantellat. En la mateixa operació han desmantellat un punt de venda de drogues ubicat en un domicili del carrer Aribau del districte de l’Eixample de Barcelona. La parella vivia amb els seus fills menors d’edat que en el moment dels fets es trobaven en el pis i es van quedar amb un amiga de la família que se’n va fer càrrec.

La investigació es va iniciar fa diversos mesos després de constatar que des del domicili investigat s’estaven distribuint drogues a petita escala a consumidors particulars que acudien al lloc per adquirir les drogues. Després de nombroses vigilàncies i seguiments, els agents van aconseguir diversos comisos de cocaïna i pastilles d’extasis a persones que sortien del domicili.

Durant la investigació, els agents van observar com el principal investigat realitzava nombrosos desplaçaments en patinet elèctric per transportar la droga, evitant portar grans quantitats per no acabar detingut per un delicte contra la salut pública.

Dimecres 12 de juny, els investigadors van realitzar una entrada judicial en aquest domicili i van realitzar dues detencions. En el marc de l’operatiu policial es van intervenir diverses dosis de cocaïna, amfetamina, gairebé 400 pastilles d’èxtasi i un centenar de pastilles d’estimulació sexual. Tota la droga intervinguda té un valor al mercat il·lícit de més de 55.000 euros.

A banda de la droga intervinguda, els agents han localitzat tres patinets i més de 10.000 euros. El detinguts han passat avui a disposició judicial.

Port de Tarragona