Els Bombers rescaten a dos banyistes que no podien sortir del mar a la platja de Sant Salvador, a El Vendrell

Arxiu / Archivo

Els Bombers de la Generalitat han rescatat avui a la platja de Sant Salvador (El Vendrell) dues persones que no podien sortir del mar. L’avís ha arribat a les 13.45 hores i ha fet activar un parell de dotacions terrestres. Després de confirmar la informació rebuda, cinc bombers s’han llençat al mar per fer el rescat. Tres s’han centrat en una de les persones que no podia apropar-se nedant a la costa. Aquest grup, inclòs l’home que ja havia estat rescatat, ha pogut apropar-se a la costa amb una barca de Salvamar que se’ls ha acabat apropant per col·laborar en el servei. La mar estava molt picada i els bombers també començaven a acusar l’esforç físic del rescat.

Uns altres dos bombers han atès el segon afectat uns metres més a prop de la platja. Per fer el rescat, els bombers han fet ús d’un bidó, que han hagut de buidar prèviament, i que els ha servit de mitjà de fortuna per completar el salvament. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha desplaça tres unitats, ha fet un total de tres assistències. Dues han acabat amb alta in situ mentre que a la tercera persona l’han traslladada a l’Hospital del Vendrell en estat lleu. Es tracta d’un home de 40 anys

Port de Tarragona