Una dona mor en un incendi a un àtic de Terrassa aquesta matinada

També s'han atès tres intoxicats per fum en un altre foc de pis a Badalona

El foc es podia veure per una de les finestres. / Bombers

Una dona de 88 anys ha mort en l’incendi d’un habitatge de Terrassa, informen els Bombers de la Generalitat, que han treballat aquesta passada matinada en l’extinció del foc. L’avís ha arribat a les 05.40h de la matinada, i informava d’un foc a l’interior d’un pis ubicat a un àtic dúplex del carrer Transversal, 49. Immediatament s’hi han desplaçat 7 dotacions dels Bombers, que en arribar han vist que el foc estava força desenvolupat i afectava diverses peces de l’habitatge. Com a mesura preventiva, ha calgut evacuar les 27 persones que hi havia en aquells moments a la resta de l’edifici, una construcció de planta baixa més 4 pisos (dos habitatges per banda) i l’àtic dúplex.

Els Bombers de la Generalitat han pogut sufocar l’incendi a les 06.22 hores. El foc, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha afectat totalment una habitació i un passadís. Dins d’aquesta habitació, els Bombers han localitzat el cos sense vida d’una dona de 88 anys. Les flames també han afectat parcialment el menjador, la cuina i una segona habitació. I el fum, la totalitat de l’habitatge. Les altres dues persones que hi havia a l’interior, han resultat intoxicades per inhalació de fum i han hagut de ser evacuades a Mútua de Terrassa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat dues unitats. Es tracta d’un home de 65 anys i d’un noi de 17. En aquests moments, l’incendi està totalment extingit i els Bombers ja s’han retirat del lloc.

Tres intoxicats per fum en un altre foc de pis a Badalona

També de matinada, a les 05.59 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un altre incendi d’habitatge a Badalona; en aquest cas en un pis de la desena planta del carrer de l’Atlàntida, 57. Aquí s’han mobilitzat 3 dotacions dels Bombers. El foc ha cremat diversos objectes que hi havia al damunt d’una tauleta, on hi havia una espelma encesa. Les flames han afectat el sostre i les parets del menjador. El fum ha afectat la totalitat de l’habitatge. El SEM, que hi ha enviat 2 unitats, ha hagut d’evacuar a Can Ruti tres persones amb símptomes d’intoxicació per fum; un home de 37 anys i dos nens; un de 5 i un altre de 7 anys. Tots tres, menys greus.

Port de Tarragona