Abatut a trets un home que ha intentat ferir amb un ganivet a militars a Lió

Una patrulla militar, que ha estat amenaçada per un individu armat amb un ganivet, ha disparat i abatut l’agressor, que es troba ingressat en un hospital de Lió. El succés s’ha registrat a les proximitats de l’hospital Militar d’aquesta ciutat. L’atacant va ser ferit en una cama després d’intentar ferir amb una arma blanca a militars que participen en l’operació Sentinella, dispositiu de prevenció antiterrorista a França que patrullen les ciutats des de l’atemptat de 2015 que va deixar 130 morts a París.

El succés es va produir a les tres d’aquesta tarda de diumenge, 16 de juny, quan un home vestit amb una gel·laba va fer cas omís a les ordres dels militars, que li van comminar a aturar-se i va continuar cap a ells amb un ganivet a la mà. La fiscalia de Lió ha obert una investigació per intent d’homicidi a servidors públics.

Port de Tarragona