Un toro mata un encarregat dels torils en una plaça de Zamora després de donar-la volta a l’arribar a la plaça

Imatge d'arxiu de la sortida d'un toro en el concurs del 2018.

Un dels voluntaris encarregats dels torils de la plaça de toros de Benavente, a la província de Zamora, ha mort aquesta tarda banyegat per un toro que s’ha donat la volta i ha tornat a la porta des d’on ha irromput en l’arena. El succés s’ha registrat a les set menys quart d’aquesta tarda durant un concurs de talls que s’havia de celebrar durant les festes del bou capllaçat d’aquesta localitat.

La víctima es trobava al passadís dels torils i s’ha vist sorprès pel toro que li ha causat ferides tan greus que res es va poder fer per salvar la vida malgrat ser atès a la infermeria de la plaça de forma immediata.

Port de Tarragona