FLASH: Dos ferits, dos detinguts i dues armes confiscades en l’incident que ha provocat el pànic entre els seguidors dels Raptors

Milers de seguidors dels Raptors, corren per fugir del tiroteig a Toronto.

La Policia de Toronto ha detingut dues persones, a les quals ha confiscat sengles armes amb les que haurien ferit a dues persones de gravetat, encara que no es tem per la seva vida, informa el cos policial. Els trets s’han produït durant la concentració de seguidors dels Raptors, que celebren la victòria de l’equip a la ciutat canadenca. Hi ha una gran confusió al respecte en aquests primers moments. La multitud, desenes de milers de persones, van córrer presa del pànic mentre que la Policia intentava localitzar l’origen del tiroteig. L’estampida ha provocat un nombre de ferits que encara no han estat comptabilitzats. Es van produir dues d’aquestes estampides encara que no es coneix amb precisió què ha originat la por entre els seguidors. El succés s’ha produït a la plaça Nathan Phillips Square, on els equips d’emergència atenen a hores d’ara (deu de la nit espanyola) a unes quinze persones.

Port de Tarragona