Mor a l’hospital un jove de 14 anys que es va ofegar diumenge a la piscina municipal de la Granja d’Escarp

L'Ajuntament del municipi ha convocat dos minuts de silenci dimarts i ha decretat tres dies de dol

Hospital Sant Joan de Déu.

ACN .- Un jove de 14 anys ha mort aquest dilluns a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona després de patir un ofegament diumenge a la piscina municipal de la Granja d’Escarp (Segrià). La socorrista va treure el noi de l’aigua i el va atendre en un primer moment fins que els serveis mèdics els van traslladar en helicòpter al centre hospitalari. El jove estava ingressat des d’aquest diumenge a la tarda a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat molt greu i finalment ha mort. L’Ajuntament del municipi ha convocat dos minuts de silenci aquest dimarts a les 12.30h al mateix municipi i ha decretat tres dies de dol, 17, 18 i 19 de juny. L’adolescent cursava ESO a l’Institut de Seròs.

Port de Tarragona