Una vintena de ferits lleus en un accident entre una moto i dos autobusos a la plaça Espanya de Barcelona

Foto: Elisenda Rosanas

ACN Barcelona .- Un accident entre una moto i dos autobusos ha provocat una vintena de ferits lleus a la plaça Espanya amb l’avinguda Paral·lel de Barcelona. Els fets han passat poc després de les 10 del matí, quan una motocicleta ha xocat amb un autobús de Transports Metropolitans de Barcelona. A causa de la frenada, un altre bus ha col·lidit amb el primer. Hi ha 19 persones afectades entre els dos autobusos amb ferides de caràcter lleu, han confirmat fonts municipals. Pel que fa al motorista, els Bombers de Barcelona l’han excarcerat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha classificat com a ferit de poca gravetat. Al lloc també hi ha la Guàrdia Urbana.

Port de Tarragona