Denuncien un camioner que anava begut, drogat i amb un excés de 4.500kg de pes a Llagostera

A Sant Quirze Safaja s'ha detingut el conductor d'un turisme que ha perdut el control del vehicle i ha xocat contra la tanca de protecció de la via. Quintuplicava la taxa d'alcoholemia permesa.

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’un camió que circulava amb un taxa d’alcoholèmia el doble de la permesa, que va donar positiu en el test de drogues i, a més, el vehicle pesava el doble del límit establert. Els fets van passar aquest dijous 20 de juny sobre les nou del matí a la C-65, en el punt quilomètric 14, al seu pas per Llagostera (Gironès). Els Mossos estaven fent un control rutinari de testos d’alcoholèmia i drogues i també de sobrepès en la càrrega dels vehicles. A l’hora d’aturar el detingut, li van fer la prova d’alcoholèmia, que va sortir 2,7 vegades superior a la taxa màxima permesa. Posteriorment, també va donar positiu en consum de cocaïna i a més, els agents van comprovar que circulava amb un camió carregat amb 8.000 kg, quan el seu límit és de 3.500. El conductor passarà a disposició judicial properament.
A banda, en el control els Mossos van inspeccionar 22 vehicles més. Catorze d’ells anaven amb excés de pes. Tres vehicles van quedar immobilitzats, dos d’ells perquè el conductor havia consumit drogues i el tercer perquè havia donat positiu per alcoholèmia penal.

Conductor que quintuplicava la taxa d’alcohol

La Policia catalana també ha detingut un conductor a Sant Quize Safaja, que ha perdut el control del vehicle i ha xocat contra la tanca de protección de la via. Va multiplicar per cinc la taxa d’alcohol en sang permesa.

Port de Tarragona