S’eleven a 58 els detinguts en el macrodispositiu policial contra la venda de droga al Raval

Buch considera que ha estat un "cop molt fort" al narcotràfic i diu que el sistema de narcopisos és ara "molt residual"

Foto: Miquel Codolar

ACN.- Els Mossos eleven a 58 els detinguts en el macrodispositiu policial contra la venda de drogues que es va desenvolupar ahir dijous al barri del Raval, a Barcelona. D’aquesta manera, augmenten en quatre persones més els detinguts, ja que l’última dada era de 54. El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat aquest divendres que ha estat un «cop molt fort» al narcotràfic i ha dit que el sistema de narcopisos és ara «molt residual». Els agents han identificat 105 persones i han intervingut 3,4 quilos d’heroïna, 2,4 de cocaïna i 2.233 pastilles d’èxtasi. També han localitzat 47.000 euros, sis armes blanques i una de simulada.

Port de Tarragona