Uns turistes li fan un «selfie» als quatre lladres que els acabaven de robar al Pont del Diable i els Mossos els identifiquen i detenen

Foto: Tarragona Turisme

Els Mossos d’Esquadra han posat a disposició judicial tres homes i una dona, de 26, 31, 34 i 50 anys respectivament, tots quatre de nacionalitat colombiana i veïns de Salou, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Uns turistes que visitaven el Pont del Diable de Tarragona van veure, quan tornaven al pàrquing,  tres homes que trencaven un vidre del seu cotxe i sostreien objectes de l’interior. Tot seguit, els lladres van sortir corrents i van pujar a un vehicle per fugir del lloc.

Una de les víctimes va poder fer una foto al vehicle dels autors i agafar la matrícula. Gràcies a aquesta informació i les gestions que ràpidament van fer diverses patrulles dels mossos de Tarragona se’ls va localitzar i detenir quan estacionaven el vehicle a l’avinguda Carles Buigas de Salou.

Durant l’escorcoll se’ls va intervenir 1.200 euros en efectiu i bitllets d’altres monedes. A l’interior del vehicle van localitzar una palanca tipus pota de cabra, una cartera buida, una ràdio de cotxe, un telèfon mòbil i, amagada sota una caixa al maleter, una tauleta electrònica de gamma alta amb la inscripció d’un nom que no es corresponia a cap dels detinguts.

A més, als quatre detinguts se’ls acusa de tres robatoris amb força més a interior de vehicle que s’havien produït el passat 16 de juny a Salou.

Els detinguts van passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Prevenció davant els robatoris a interior de vehicle

Els Mossos d’Esquadra recorden que es poden prendre una sèrie de mesures per prevenir els robatoris a interior de vehicle. Així, és important no deixar res de valor dins el vehicle, cal procurar que altaveus i equips de música quedin ocults, s’ha d’intentar estacionar en llocs il·luminats i, si es pot, instal·lar una alarma.

En cas de veure alguna persona a prop del vehicle en actitud sospitosa s’ha de trucar ràpidament al 112.

Port de Tarragona