Dos vols es desvien a Saragossa i València per la presència de drons en les proximitats de les pistes de l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid

archivo / arxiu

Dos vols que havien d’aterrar a l’aeroport Adolfo Suárez-Barajas de Madrid s’han hagut de desviar a Saragossa i València a causa de la presència de drones en les proximitats de les pistes, ha informat el departament de comunicació d’Aena. Sobre dos quarts de tres d’aquesta tarda diversos pilots han notificat l’albirament dels drones i, d’acord amb el protocol establert, Aena ha informat a la Guàrdia Civil. Aeroports Espanyols i Navegació Aèria, responsable de l’espai aeri, ha establert una major separació entre els avions que tenien previst aterrar en aquest moment. Com a conseqüència d’aquesta mesura de seguretat, hi ha hagut dos vols els pilots han decidit desviar-se a Saragossa i València, en lloc d’esperar a fer-ho a Madrid. Després de realitzar les comprovacions pertinents amb la Guàrdia Civil, s’ha recuperat la normalitat operativa a les 15.50, informa Aena.

Port de Tarragona