FLASH: Tres morts en l’incendi d’un edifici al centre de París

Protection Civile París

Tres persones han perdut la vida en un incendi registrat a primera hora d’aquest matí en un edifici del centre de la capital francesa. Dues de les víctimes han mort carbonitzades, mentre 1 ha saltat d’una finestra per fugir de les flames. Es va registrar també un ferit greu en el succés, que s’ha produït a la zona d’Oberkampf, on s’ha atès a 27 persones d’intoxicació de fum, entre ells un bomber. El foc s’ha iniciat cap a les cinc de la matinada en un edifici de sis pisos distribuït en apartaments i en els baixos hi havia dos restaurants. Dos centenars d’efectius de Pompiers de París han atacat l’incendi i es van evacuar una quinzena de persones amb escales.

Quatre hores més tard, cap a les nou del matí encara no s’havia extingit el foc, tot i que sí estava controlat. Protecció Civil ha desplegat a efectius que han atès ferits i han realitzat evacuacions. La fiscalia de París ha obert una investigació per determinar les circumstàncies en què s’ha originat l’incendi.

Port de Tarragona