Mor un veï de Deltebre de 85 anys en un xoc entre dos vehicles a la N-340 a Amposta

L'accident ha tingut lloc a la 1.56 hores de la matinada

Una persona ha mort en un xoc frontal entre dos vehicles a la N-340 a l’altura d’Amposta (Montsià). A l’accident també ha resultat ferit greu l’ocupant del segon vehicle, que ha estat traslladat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La víctima és R.L.E., de 85 anys i veí de Deltebre. S’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut de fet tasques d’excarceració, i quatre ambulàncies. El xoc ha estat al punt quilomètric 1077 de la N-340 i els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís prop de dos quarts d’una de la matinada.

Segons el Servei Català de Trànsit, amb aquesta són 74 les víctimes mortals en accidents de trànsit el 2019 a Catalunya.

Port de Tarragona