Ingressa a presó un veí de Martorell que va enviar a l’UCI una anciana per robar-li una cadeneta d’or que duia, a Sant Esteve Sesrovires

L’home, amb sis antecedents policials, havia assaltat, amb la intenció de sostreure les cadenetes d’or que portaven al coll, dues persones d’edat avançada amb molta violència

Un home de nacionalitat marroquina, de 21 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts, ha ingressat a presó per ordre judicial com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions. Un dels atacs va provocar que una dona d’edat avançada fos traslladada a la Unitat de Cures Intensives d’un centre hospitalari.

La investigació es va iniciar, el 3 de juny, quan els investigadors van tenir coneixement de dos robatoris amb violència i intimidació, un darrere de l’altre, a la via pública al municipi de Sant Esteve de Sesrovires. L’autor dels robatoris, amb molta violència vers les víctimes, havia sostret a un home d’edat avançada una cadeneta d’or que portava al coll. Minuts després, la mateixa persona havia assaltat una dona, també d’edat avançada, amb la intenció de sostreure-li unes cadenetes d’or que portava al coll i la va llençar al terra. Com a conseqüència de la violència exercida per l’autor la víctima va haver d’esser reanimada pel Sistema d’Emergències Mèdiques al lloc dels fets i traslladada d’urgència amb helicòpter a l’hospital. La dona va estar ingressada a la Unitat de Cures Intensives al centre hospitalari.

Gràcies a les gestions d’investigació i la descripció facilitada pels testimonis, els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor dels fets. Finalment, el dilluns 17 de juny, els investigadors van realitzar un dispositiu per tal de localitzar i detenir la persona investigada a Sant Vicenç dels Horts. Al dia següent, amb la autorització del jutjat d’instrucció de Sant Feliu de Llobregat, es va realitzar una entrada i registre al domicili de la persona detinguda i els investigadors van aconseguir recollir indicis que el relacionarien amb els dos robatoris. El detingut, amb 6 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Port de Tarragona