Revetlla de Sant Joan: els Bombers atenen 525 serveis entre les 8 i la mitjanit; i el telèfon 112 ha rebut 754 trucades a tota Catalunya

La majoria dels serveis que s’han atès han estat per apagar incendis de vegetació a les comarques del Baix Llobregat i Vallès Occidental

Foto: Bombers de la Generalitat

Entre les 22.00 hores del vespre, i aquesta mitjanit de la Revetlla de Sant Joan, els Bombers de la Generalitat han atès 306 serveis (525 si es compta desde les 20 h.). El gruix de les actuacions en aquestes darreres dues hores es concentra, com és habitual, a les comarques de l’àrea metropolitana (Vallès Occidental i Vallès Oriental, Baix Llobregat i Maresme) i són per apagar incendis, tant de vegetació (191) com d’altre tipus d’incendis com contenidors o mobiliari urbà (144).

Destacar que aquestes darreres hores, no s’han produït incidents rellevants. Així mateix, en aquests moments sis dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi de vegetació a Palafolls.

Detall dels serveis a la demarcació de Tarragona:

Alt Camp  – 3 incendi
Baix Camp – 11 incendis
Conca de Barberà – 2 incendis
Priorat – 1 incendi
Tarragonès – 11 incendis

Per la seva banda, el telèfon 112 ha rebut fins a les 23h, 754 trucades relacionades amb la revetlla. 86 des del Vallès Occidental i 84 del Barcelonès. La majoria per foc de matolls a la via pública, focs en contenidors, molèsties de persones en espais públics, entre altres, informa Protecció Civil.

Port de Tarragona