Un home resulta ferit crític després d’incendiar-se el camió que conduïa a l’AP-7 a Capmany

Els Bombers activen nou dotacions per apagar el foc

SCT

ACN Capmany .- Un home ha resultat ferit crític aquest diumenge a la tarda després d’incendiar-se el camió que conduïa a l’AP-7 a l’altura de Capmany (Alt Empordà). Els fets han passat al voltant de les set de la tarda al quilòmetre 11,5, on el camió ha tingut un accident i s’ha incendiat. El seu conductor ha patit cremades en el 90% del cos i ha estat traslladat en helicòpter pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat crític a la unitat de cremats de l’hospital Vall d’Hebron. Els Bombers de la Generalitat han activat vuit dotacions terrestres i una aèria per apagar les flames, que han calcinat completament el camió. Arran de l’accident, l’AP-7 ha quedat tallada en tots dos sentits.

Port de Tarragona