FLASH: Trets contra una mesquita de Ceuta amb fidels al seu interior, sense víctimes

La Policia Nacional investiga un succés ocorregut aquesta passada matinada a l’exterior de la mesquita Muley El Mehdi de Ceuta. Un o diversos individus han disparat, segons sembla des d’una motocicleta, quan hi havia fidels al seu interior, encara que cap dels projectils ha arribat a cap persona. S’han registrat quatre xuts a dos quarts de quatre de la matinada, hora en què els fidels ja es disposaven a sortir després de les seves pregàries. Policia Local i Policia Nacional han acordonat la zona propera a la mesquita i ha marcat els quatre punts on han impactat les bales. Dos dels projectils han penetrat en un pati on es trobaven dues persones, informa El Far de Ceuta.

El succés ha originat el pànic entre els que es trobaven al lloc, que van poder estar prop de ser ferits o morir d’haver sortit en el moment en què es produïen els trets.

Port de Tarragona