Mor el conductor d’un tractor que ha sortit de la via a Font-rubí

Amb aquesta víctima, són 76 les persones que han mort a les carreteres de Catalunya aquest any

L'accident mortal ha passat a la BP-2126, dins el terme de Font-rubí. / GM

ACN .- El conductor d’un tractor ha mort aquest dilluns en un accident de trànsit a Font-Rubí (Alt Penedès), segons ha informat el Servei Català de Transit. Per causes que s’estan investigant, el vehicle ha sortit de la carretera BP-2126 i ha caigut per un marge. Com a conseqüència, l’home, de 53 anys i veí de Vilafranca del Penedès, ha perdut la vida. Al lloc dels fets s’hi han traslladat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La policia catalana ha rebut un avís del sinistre a les dues del migdia. Amb aquesta víctima, són 76 les persones que han mort a les carreteres de Catalunya aquest any

Port de Tarragona