ACTUALITZACIÓ: El foc forestal de la Ribera d’Ebre ja crema 5.500 hectàrees amb un total de 53 persones evacuades

Protecció Civil eleva a fase d'emergència el pla Infocat i demana evitar desplaçaments per la zona

Foto: Anna Ferràs

ACN Vinebre .- El foc forestal de la Ribera d’Ebre ja crema 5.500 hectàrees, segons les últimes estimacions, amb un total de 53 persones evacuades. Protecció Civil de la Generalitat ha elevat a fase d’emergència el pla Infocat per aquest incendi, que va començar dimecres a dos quarts de tres de la tarda. Hi ha 43 dotacions terrestres, amb 350 persones, i 15 mitjans aeris treballant per estabilitzar el foc, amb especial preocupació pel flanc dret. El costat esquerre ja ha quedat ancorat a la C-12, que actua de tallafocs. La Generalitat demana evitar desplaçaments innecessaris per la zona. En el total d’efectius que hi treballen s’inclouen quatre avions del Ministeri d’Agricultura i 230 efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME).

Port de Tarragona