Una ferida de poca gravetat en una topada entre un autocar de nens i un turisme a l’N-240 a Lleida

L'afectada és la conductora del cotxe, que ha envaït el carril del sentit contrari

Imatge de l'autocar accidentat / SCT

ACN .- Una topada entre un autocar de nens i un turisme ha acabat amb una ferida de poca gravetat a l’N-240 a Lleida, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’accident s’ha produït poc abans de les 4 de la tarda al quilòmetre 97, en sentit Osca, quan un cotxe ha envaït el carril contrari i ha xocat amb l’autocar, que portava 25 menors d’entre 7 i 10 anys i cinc monitors. Tots ells han resultat il·lesos. La conductora i única ocupant del turisme ha estat traslladada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els menors han marxat finalment en un altre autocar. S’ha donat pas alternatiu fins a dos quarts de set de la tarda, quan s’ha normalitzat la circulació.

Port de Tarragona