Mor un home a Granyanella, a la Segarra, després que el cotxe que conduïa sortís de la carretera

En l'accident hi ha hagut una altra persona ferida de gravetat, traslladada en helicòpter a la Vall d'Hebrón

Foto: SCT

ACN .- Un home de 72 anys ha mort aquest dissabte al matí després que el seu vehicle ha sortit de l’autovia A-2, al punt quilomètric 512,5, a Granyanella, a la Segarra. Com a conseqüència de l’accident el conductor del vehicle ha mort. A més, hi ha hagut una altra persona ferida de gravetat que els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques han traslladat en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebrón. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter del SEM. Amb aquesta víctima, són 77 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres de Catalunya.

Port de Tarragona