Dos veïns de Tortosa, detinguts per abusos sexuals i lesions amb arma blanca a una festa de joves a Tivenys

Arxiu / Archivo

Una festa de joves a Tivenys va acabar dissabte passat amb dos detinguts per un delicte d’abusos sexuals i un tercer arrestat per un delicte de lesions amb arma blanca. Els Mossos van ser alertat que dos nois estaven fent tocament a nenes menors d’edat durant la celebració. Es tracta de dos veïns de Tortosa, de nacionalitat marroquina, de 24 i 21 anys. En intentar fugir, un d’ells es va trencar els turmells al caure d’un mur on s’enfilava. L’altre va ser detingut hores més tard. Mentre la policia atenia el detingut ferit, es va produir una baralla sense relació amb els primers fets, on un jove de Xerta de 19 anys va apunyalar un noi de Tivenys a l’estómac. No es tem per la vida de la víctima, que va ser operat d’urgència a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Els tres detinguts segueixen detinguts pendents de passar aquest dimarts a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa.

Port de Tarragona